Вие сте тук

Тайланд

 • Назад в историята: Bang Pa-In и река Ayutthaya

  Назад в историята: Bang Pa-In и река Ayutthaya

  TUI Nr. TK-TH-TDT-004

  Банкок, Тайланд

  Назад в историята: Bang Pa-In и река Ayutthaya

  Целодневен тур, Тайланд

  Рано тази сутрин, пътуването Ви започва северно от Ayutthaya. Ayutthaya е била столицата на Siam от 15 до 18 век, докато не е била разрушена от Бирма. Тайландците преместили своята столица в Банкок (Krung Thep) през 1770 година. Преди да стигнем до Ayutthaya, ще посетим Bang-Pa-In- старата кралска резиденция. От тук с  лодка по Ayuthaya ще посетите Wat Phanachoeng, Wat Yai Chai Mongkol и  храмовете  Wat Mahathat,  с известната глава, издълбана в дървото. Около обяд ще Ви трансферират до Wat Chong Lom в Nonthaburi, за да се качите на борда на лодка за круиз обратно до Банкок. На борда можете да се насладите на вкусен обяд и напитки, докато разглеждате околността. Около 16 часа ще пристигнете на кея в Банкок, откъде следва и трансфер обратно до хотела Ви.

   

 • С велосипед по тихите улички на Банкок

  С велосипед по тихите улички на Банкок

  TUI Nr. ТК-TH-TDT-002

  Банкок, Тайланд

  Екскурзия с велосипед по тихите улички на Банкок

  Вечерен тур, Тайланд

  Карайте по тротоара от Rachadamnoen Avenue до университета Thammasat, след което прекосете Чао Прая с ферибот до страната Thonburi на Банкок. През задните улички и алеи, велосипедния тур продължава до Wat Arun- брилянтно осветен храм. От там продължете към Wat Rakang, покрай реката и старата пуртогалска църква Santa Cruz и до пазара за цветя Pak Klong Talat, който по това време на деня и е най- посещаван.  Тук ще паркираме велосипедите си и ще се разходим из този впечатляващ пазар. След това ще продължим към почти безлюдния Wat Po. Тук не можете да видите много живот, освен обичайните кучета и котки. Накрая се връщаме обратно към първоначалната си точка през Sanam Luang и местните вечерни пазари.

 • Най- забележителните гледки на Ayutthaya- с лодка и велосипед

  Най- забележителните гледки на Ayutthaya

  Екскурзия Тайланд, с лодка и велосипед

  Тази сутрин Вашият екскурзовод ще Ви заведе до мястото, от което ще си изберете велосипед за днешната обиколка. В 9:30 започва пътуването през Ayutthaya с разглеждане на най- забележителните исторически части, като Wihan Phra Mongkhon Bopit, Wat Phra Si Sanphet  и древния палат, Wat Na Phra Main и  Wat Mahathat. Около следобяд е време за смяна на превозното средство и да се качите на борда на преустроен оризов шлеп за круиз по водите на Ayutthaya, докато се наслаждавате на вкусен тайландски обяд. Обратно на сушата, вашето пътуване приключва в 16 :30 часа, след като сте се насладили и на час и половина традиционен тайландски масаж.

 • Дневен тур в Банкок: Ампава

  Дневен тур в Банкок: Ампава

  TUI Nr. TK-TH-KDT-007

  Банкок, Тайланд

  Дневен тур в Банкок: изследване на Ампава

  Екскурзия Банкок, Тайланд

  Ще Ви вземат от вашия хотел в Банкок, след което тръгвате за град Maeklong. Днес имате възможността да разгледате легендарния оживен пазар, разположен на железопътните линии- ще се удивите, когато мине влакът. Следва трансфер до пристанището и круиз през мангровите гори, по времето на който ще се забавлявате, хранейки маймуните с банани. Насладете се на панорамната гледка от “Kateng” (дървена колибка на кокили над морето) и вкуса на пресни плодове. Връщането обратно на сушата е съчетано с вкусен обяд, преди да започне другата част- колоездене през овощни градини и посещение на местните жители. Изпийте чаша кафе, преди да посетите множеството различни исторически места, като Wat Bang Kung и храмът Ayutthaya. Следва връщане в Банкок и трансфер до Вашия хотел.

 • Плаващите пазари на Ампава

  Плаващите пазари на Ампава

  TUI Nr. TK-TH-KDT-010

  Банкок, Тайланд

  Екскурзия до плаващите пазари на Ампава

  Тайланд, Банкок: целодневен тур

  Този тур ще се проведе в по- малко познатите местенца в Банкок. Турът започва с лодка по река Мае Клонг и спирка във Ват Банг Кунг, където ще разгледате малък параклис, напълно обгърнат от корените на маслиново дърво. Следва посещение на парка и музея на цар Рама, където се пазят предмети на изкуството от 18 век в четири сгради, в класическа тайландска архитектура. Другата спирка са  плаващите пазари на Ампава. Тук местните хора купуват и продават всичко- от съдове за готвене до свежи цветя и играчки. В зоната около пазара има множество ресторанти, канали пълни с цветни лодки и кръстосващи се мостове, пълни с хора. След тура, следва връщане в Банкок.

 • Разходка из музея в Банкок- полудневен тур

  Разходка из музея в Банкок- полудневен тур

  TUI Nr. TK-TH-KDT-068

  Банкок, Тайланд

  Разходка из музея в Банкок

  Полудневна екскурзия, Тайланд

  На сутринта тръгвате на обширен културен тур, започвайки с посещение на музея на Сиам- модерен, интерактивен музей в сърцето на стария град, близо до музей Prasart, който се състои от еклектични, леко ексцентрични  сгради, всички от които имитират тайландски палати, къщи и кралски резиденции. Обядът ще се състои в новия музей на съвременните изкуства- “MOCA”. Мисията на “MOCA” е да запази модерната култура на Тайланд и да даде на посетителите възможност да се полюбуват на тайландското изкуство. Най- накрая ще посетите изложбената зала Rattanakosin. Този музей предлага 7 изложбени зали, всяка от които представя някаква част от различните аспекти на Rattanakosin- столицата на Тайланд.

 • Разходка из каналите и уличките на Банкок- полудневен тур

  Тайланд, Банкок: Разходка из каналите и уличките на Банкок- полудневен тур

  Рано сутринта, когато дори местните търговци не са се събудили, ще се отправите към безлюдния площад  Siam. Дори да Ви изглежда, че нищо особено не се случва по това време на деня, си струва да откриете скритите местенца в тази зона. Минавайки през мюсюлманската общност, която е доставяла коприна на Jim Thompson в изминалите години, ще стигнете до кея, за да се насладите на невероятна разходка с лодка по типичните  klongs- канали на Банкок. Сякаш внезапно се озовавате обратно в миналото, където  дърворезбите са се изработвали от малки предприятия, монаси медитират в своите спокойни кътчета, облечени в типичните оранжеви роби, котки се изтягат в своята следобедна дрямка, а кралят е почитан и уважаван от всеки.  Ще се поразходите из малките sois (улички) на Чайнатаун и ще завършите разходката с късен обяд край реката.

 • Изследване на Koh Kred

  Изследване на Koh Kred

  TUI Nr. ТК-TH-KDT-006

  Банкок, Тайланд

  Изследване на Koh Kred

  Банкок, Тайланд: еднодневна екскурзия

  Сутринта в 7.00  часа вашият шофьор и екскурзовод  ще Ви вземат от хотела и ще Ви отведат до Pakkret- северно от Банкок. От тук ще тръгнете към Koh Kret- малък остров в река Чао Прая. Жителите на Koh Kret  са големи любители на керамиката и на будизма. Вашият екскурзовод ще Ви отведе на велосипеден тур около острова, като по пътя ще спрете за посещение на храмове, грънчарски магазини и кратки дегустации. Островът е известен  със своите специални тайландски десерти. Селските райони създават автентично усещане. След вкусен тайландски обяд, следва  кратка разходка с лодка около острова с кратка спирка в джамията Масджид и  възможност да направите снимки на стария самолет Dakota, който  по незнаен начин се е озовал в Koh Kret.

 • Изследване на Rattanakosin- полудневен тур

  Изследване на Rattanakosin- полудневен тур

  TUI Nr. KT-TH-001

  Банкок, Тайланд

  Банкок, Тайланд: Изследване на Rattanakosin- полудневен тур

  Остров Rattanakosin е историческа зона в град Банкок, заобиколена от река Чао Прая и канали, които първоначално са служили за укрепление на центъра на града.  Турът ни започва с посещение на  над двеста годишната джамия Chakrapong в Бан Тук Дин и продължава през университета Thammasat, пазар за амулети, Lak  Muang, парка Saranrom, музея Corrections, парка Rommani Nart, Wat Suthat Thepwararam ( храм, с възраст над 200 години) и известната гигантска люлка- Giant Swing. От там, се завръщаме до Banglumpoo и се отправяме към десетилетни ресторанти, които предлагат страхотна храна.

 • Обиколка на остров Samui

  Обиколка на остров Samui

  TUI Nr. USMXAE06

  Ко Самуи

  Thailand, Koh Samui

  TUI екскурзия: USMXAE06

  Сутринта Ви взимат от хотела и се отправяте към „ Hin Ta Hin Yai”, двете скали познати като символ на плодовитостта и основна атракция на южния плаж Lamai. Продължавате към малък храм, вечен дом на мумифициран монах, застинал в поза лотос. В училището за маймуни ще имате възможност да наблюдавате как маймуните биват обучавани за бране на кокосови орехи. Очакват Ви впечатляващият водопад Nathorn, както и храмът Големия Буда. След това обратно към хотела.

  Цената включва:

  • Климатизиран транспорт
  • Посещение и входни такси за обектите, включени в обиколката
  • Англоговорящ гид

  Цена: От 27 евро на човек за полудневен тур от/до Самуи. Турът се провежда  всеки вторник и събота.

Страници