Вие сте тук

 • Ryanair

  Райънеър е най-голямата в Европа нискотарифна авиокомпания по размер на флота и брой превозени пътници. Седалището ѝ е в Дъблин, Ейре. Основата за бурния растеж на фирмата през последните години е комерсиалната ѝ стратегия. За разлика от повечето си конкуренти „Райънеър“ не лети до главните летища, а до по-малки и отдалечени летища, но добре свързани с автобусен или железопътен транспорт с големите градове, което води до спестяване на високи летищни такси.

 • Easy Jet

  Easy Jet е британски нискотарифен авиопревозвач и съществува от 1995 г. Същевременно е и една от най-големите нискотарифни авиокомпании в Европа. Главното седалище се намира на летище Лондон Лутън. Още от самото си създаване, Изи Джет извършва полети по най-популярните бизнес и туристически дестинации в Европа, утвърждавайки се като сигурна и предпочитана авиокомпания. EasyJet изпълнява вътрешни и международни маршрути.

 • Wizz Air

  Идеята за създаването на Wizz Air възниква през юни 2003 г., когато шестима души с широк опит в авио-услугите, както и с множество успешни проекти в различни отрасли, формират екип със CEO на компанията Йозеф Варади. Само за три месеца Wizz Air вече е регистрирана компания, готова да лети. Първият полет е на 19 май 2004 г. от Катовице.

 • Ер Виа

  Авиокомпания "Ер Виа" е създадена като първата частна авиокомпания в България през 1990 г.  Фирмата е лицензирана и сертифицирана в съответствие с българските и европейските стандарти за превоз на пътници за чартърни полети.До 2005 г. тя оперира с 5 собствени чисто нови самолета Туполев Ту-154М, които са изведени от експлоатация в края на 2005 г. През 2006 г. авиокомпанията придобива 3 самолета Еърбъс А320.

Направи запитване

Деца * (възраст при пристигане)

Препоръчваме на всички клиенти сключване на застраховка "Отмяна на пътуване". Повече информация тук.

Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.